Personal

Brinner du för skidåkning och är sugen på ett omväxlande och kul jobb bland likasinnade? Kom med i vårt gäng på Jockes Alpin! Vi söker nu flera medarbetare, en som ska jobba främst i verkstaden och en i butik/skiduthyrning i Mjölby.

 

Maila gärna en presentation av dig själv, vilken tjänst du är intresserad av samt ditt CV till info@jockesalpinservice.se så återkommer vi.

 

Verkstaden i Mjölby 75-100%

I vår skidverkstad jobbar vi med service av skid- och snowboardutrustningar och har även god kontakt med våra kunder. Arbetsmomenten är bl.a. montering, vallning, sköta våra skidslipmaskiner samt fixa till pjäxor (bootfitting).

Till verkstaden söker vi dig som är händig, gillar att ha många bollar i luften och att träffa mycket folk. Utbildning ges på plats.

 

Butiken/hyran i Mjölby 75-100%

I butiken jobbar du i högt tempo och får träffa många härliga kunder. Du provar ut och säljer alpin utrustning samt jobbar i vår skiduthyrning.

Har du jobbat säsong i svenska fjällen eller utomlands ser vi det som en merit.

Tidigare erfarenhet inom butik/serviceyrken är mycket meriterande.

 

Tjänsterna är  säsongsanställningar, under rådande omständigheter är start och slutdatum oklart. Vi ber er ha överseende för detta.  

Lön enligt avtal/ök.