Project 90 W
Extrem
4 800:- 7 400:-

Extremskidorna utvecklas och handbyggs i Åre av Åre Skidfabrik.  Projectserien är utvecklad för att klara av vårt hemmabergs krävande och omväxlande snöförhållanden. En vinter för oss innebär allt från benhårda pister och vindpackad offpist till de magiskt mjuka slaskdagarna på våren. 

Project 90 Woman är perfekt för dig som söker en lite smalare
all-mountainskida med väldigt bra prestanda och otroligt kantgrepp, men som ändå är lekfulla och snabba från kant till kant. Skidorna är byggda med racegummidämpning i tip och tail för att minimera vibrationer, samt två lager fullbred titanal för att göra skidorna vridstyva och fartstabila.

Project 90 Woman har en träkärna av poppel, vilket ger en lättare och lekfullare skida, medan unisexmodellen Project 90 har en tyngre och stabilare träkärna av bok/poppel. Söker du en mer kraftfull och friåkningsorienterad all-mountainskida med längre radie kan Project 100 Woman vara ett bra alternativ.

Vill du ha en lekfullare och mer mjuksnöorienterad all-mountainskida kan Fusion 95 eller Mothertree 95 vara ett alternativ.
Pris: 5950:- Ink bind Marker Squire 11 ID 


Fördelar att köpa skidor & pjäxor av oss
Fri montering!
Skickas inom 2-5 arb.dagar