Frontier 85 ink Tyrolia Attack 13
Extrem
6 490:- 9 400:-

Extremskidorna utvecklas och handbyggs i Åre av Åre Skidfabrik.

En bred pistskida i det så kallade Frontsidesegmentet, framtagen för åkare som vill ha pistskidor för hela säsongen med väldigt bra prestanda och lekfull åkkänsla. Skidorna karaktäriseras av ett otroligt kantgrepp och är optimerade för att leverera i alla typer av pistförhållanden, vare sig det är isig försäsong eller slaskiga vårpister.


Våra pistskidor är lite bredare, eftersom en pist sällan är helt slät och hård från morgon till kväll. Trots en bredare midja har skidorna ett fantastiskt kantgrepp på hårt underlag, samtidigt som de får flyt och blir lättåkta om det är mjukt i pisten.

Konstruktionen är väldigt lik en raceskida med två lager titanal och dämpande racegummimembran, men geometrin är skapad för vardagsåkning. Detta gör att man kan välja om man vill åka i full fart på skärande sväng, eller om man vill sakta ner och istället sladda förbi de branta partierna i pisten.


Frontier 85 är perfekt om du trivs bättre på en längre radie och vill åka med mer fart. Välj däremot Frontier 80 om du vill ha kortare radie och en skida som är väldigt snabb från kant till kant.

Fri montering!

Skickas inom 2-5 arb.dagar
Frontier 85 ink Tyrolia Attack 13