Nova 8 CA
Rossignol
5 190:- 5 990:-

Rossignol Nova 8 för kvinnor är designade för att vara det perfekta valet för nybörjare eller erfarna åkare intresserade av pist åkning. Kärnan på dessa skidor är tillverkad av carbon och poppel. Skidorna förses med ökad rebound och kraft tack vare användningen av karbon på insidan. Användningen av poppelträ bidrar till en ökad stabilitet.

Dessa skidor har en camber med tip rocker baseline vilket ger dig stabilitet vid carving och utmärkt kantgrepp samt en lättare sväng initiering. Radien på denna modell kan variera mellan 11m och 13m beroende på skidans längd. Med en kort radie mellan 10-14m får du en riktigt snabb och lekfull sväng initiering.

 

Rossignols egna ord:

En kombination av prestanda och snygg, stilren design är här modellserien NOVA. En pist skida framtagen att passa framförallt tjejer! Här finns modell för nybörjaren upp till den mest avancerade och krävande skidåkaren. NOVA 8 Ca är en elegant pistmissil som passar dig som åker mycket skidor och vill ha en skida som klarar alla backar. Skidan är Carbon förstärkt och det ger skidan lugn samtidigt som man håller vikten låg!

Fri montering!

Skickas inom 2-5 arb.dagar
Nova 8 CA