Rossignol Sender Free 110 – Pivot 15

12990 kr

Rossignol Sender Free 110 är en högpresterande freerideskida designad för åkare som vill utforska både offpist och pister med självförtroende.

Artikelnr: RRMMB02 Kategorier: , Etikett:

Beskrivning

Rossignol Sender Free 110 är en högpresterande freerideskida designad för åkare som vill utforska både offpist och pister med självförtroende. Med en midjebredd på 110 mm erbjuder skidan utmärkt flyt i pudersnö samtidigt som den kan hantera snabba svängar på hårdare underlag.

Konstruktion och Design
Sender Free 110 har en lätt och hållbar träkärna som ger en perfekt balans mellan vikt och styrka. Den moderna rockerkonstruktionen gör att skidan glider lätt genom djup snö, vilket ger en smidig och manövrerbar åkupplevelse. Skidan är också utrustad med en förstärkt kantkonstruktion som säkerställer bra grepp och stabilitet, även i branta svängar.

Prestanda
Med sin medelhårda flex ger Sender Free 110 både respons och komfort, vilket gör den idealisk för varierande åkstil och snöförhållanden. Den är designad för att ge stabilitet vid hög hastighet, samtidigt som den är lätt att hantera i svängarna.

Användning
Oavsett om du tar dig an djup snö, branta backar eller pistade områden, så är Rossignol Sender Free 110 en mångsidig följeslagare. Skidan passar både avancerade och medelgoda åkare som söker en pålitlig och presterande skida för alla typer av terräng.

Sammanfattningsvis är Rossignol Sender Free 110 en utmärkt val för freeride-entusiaster som vill ha en skida som kan hantera alla utmaningar berget har att erbjuda. Med sin kombination av lätthet, stabilitet och mångsidighet är den redo för äventyr i alla snöförhållanden.

Ytterligare information

Längd

184

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Rossignol Sender Free 110 – Pivot 15”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *