Köpvillkor

Här finner du information gällande ditt köp.

Du kontaktar oss enklast på info@jockesalpinservice.se

MERVÄRDEN VID KÖP (ÄVEN REA)
Vi vill ge dig den absolut bästa skidupplevelsen och har därför flera mervärden till dig som handlar hos oss:

 • Fraktkostnad på 139 kr (vid köp av skidor 400 kr).
 •  Öppet åk garanti vid köp av alpin utrustning. Byt in skidor/pjäxor om du inte skulle bli nöjd (se förklaring längre ner på sidan).
 • Halva priset på första skidservicen.
 • Gjutning av innersko ingår vid köp av alpinpjäxor, oavsett pris. (Detta görs i butiken i Mjölby för att anpassa pjäxan till just din fot. Har du köpt pjäxan på jockesalpin.se boka därefter tid i butiken inom ett halvår och ta med kvitto samt pjäxan).
 • Rabatterat paketpris när du köper skidpaket som annars säljs skida & bindning separat.
 • Montering av bindning & grundvalla ingår alltid vid köp av skidor hos oss.

BESTÄLLNINGSFÖRFARANDE
Beställning via webbshopen är enkel, gör såhär:

 1. Logga in eller skapa ett konto på hemsidan.
 2. Klicka på köp under respektive artikel, välj storlek och antal.
 3. Gå till kassan via länken i menyn längst upp på sidan till höger.
 4. Genomför ditt köp genom att följa instruktionerna på den sidan.
 5. När du har genomfört ditt köp får du en bekräftelse via e-post till den adress du uppgivit vid betalning. Kontrollera att orderbekräftelsen är ok, är det något som inte stämmer så kontakta oss så snart som möjligt. Spara orderbekräftelsen så att du har uppgifter om din order vid kontakt med oss.

ÅLDERSGRÄNS
För att handla på jockesalpin.se måste du vara minst 18 år.

BETALNING
– Klarna Checkout

– Swish Kontakta oss på info@jockesalpinservice.se eller 0142-142 89 om du vill genomföra din betalning via Swish.

LEVERANS
Leveranstiden är normalt 2-5 arbetsdagar från det att din beställning görs. Vid eventuell slutförsäljning kan leveranstiden vara längre. I förekommande fall får du meddelande om detta. Vi reserverar oss från ev slutförsäljning. Du hämtar på DHLs lokala utlämningsställe när du hämtar ut ditt paket. SMS kommer att bekräfta var paketet finns.

HÄMTA I BUTIK
Du kan välja att hämta dina varor i vår butik på Järnvägsgatan 14-16 i Mjölby. Välj Hämta i butik som fraktalternativ i kassan. 

FRAKT MED DHL
Fast frakt på skidor 400 kr. Övriga artiklar 139kr.

ÅNGERRÄTT & ÖPPET KÖP
Öppet köp gäller aldrig på specialbeställda varor, t.ex. skidor med monterade bindningar eller pjäxor som har formats för att anpassas till dina fötter. 

Däremot är vi alltid tillmötesgående och försöker hitta bästa möjliga lösning för dig så hör av dig om något inte känns hundra. Under giltig ångerrättstid (ångerrätt inom 14 dagar efter att du mottagit din order) kan du utan att ange någon anledning ångra ditt köp. Varorna måste då vara helt oanvända och i samma skick som du köpte dem.

RETUR & REKLAMATION

Behöver du returnera varan som du köpt online står du som kund själv för returfrakten. Vi krediterar dig för beloppet exklusive frakt så fort varorna mottagits i retur av oss. Du får endast returnera produkter som är oanvända och oskadade. Det går ej att returnera monterade skid- och bindningspaket beställda efter personliga specifikationer. Retur i butiken är alltid kostnadsfri. Gör såhär för att returnera varorna:

 • Packa den oanvända varan på samma sätt som du fick det levererat.
 • Om varan är uthämtad via ett DHL-ombud, skickas varan tillbaka via ett DHL-ombud. När du lämnar in varan betalar du själv för frakten hos DHL. Var noga med att uppge korrekt returadress.
  Om varan är över 150 cm lång och hemlevererad, kontaktar du info@jockesalpinservice.se för att få en retursedel. Fast returfrakt tillkommer på 400 kr.
 • När vi mottagit din retur krediterar vi dig för produkten via Klarna.

ÖPPET ÅK-GARANTI FÖR ALPINSKIDOR & PJÄXOR
Denna trygghetsdeal gäller alltid vid köp av skidor hos oss. Skulle skidorna inte möta dina förväntningarna så byter vi in skidorna mot en självkostnad på 10% av skidans/skidpaketets köpeskilling. Resterande belopp om 90 % av skidans/skidpaketets värde får endast användas till nytt skidköp hos oss och kan inte plockas ut i kontanter eller tillogodokvitto. Garantin gäller vid max 1 veckas skidåkning under innevarande säsong och vid normalt slitage. Besök oss i butiken vid ärenden av detta slag, medtag skidan/skidpaketet eller pjäxan som det gäller.

RESERVATION
Jockes Alpin reserverar sig för ändringar i sortimentet och kan ta bort varor ur sortimentet innan ett köp har gått igenom. Vi reserverar oss även för eventuell slutförsäljning av varor samt för eventuella tryckfel i texter på webbsidan. Vi ger ingen garanti att alla bilder exakt återger produkternas verkliga utseende. Vi förbehåller oss rätten att justera eventuella prisfel före och efter att beställningen är behandlad.

KUNDTJÄNST
Kontakta oss för frågor om din order.

info@jockesalpinservice.se
0142-142 89