Rea!

Völkl Blaze 94 – Griffon 13

Det ursprungliga priset var: 10590 kr.Det nuvarande priset är: 8990 kr.

Upplev frihet utan begränsningar och maximal kontroll med Blaze-serien från Völkl. Beställ din idag och upplev en ny dimension av skidåkning!

Artikelnr: N/A Kategorier: , , Etikett:

Beskrivning

Introduktionen av Blaze markerade början på Völkl’s kraftfulla nya moderna freeride skidlinje – för dem som vill åka fritt utan begränsningar, men med all kontroll som en sportig allmountain-design ger. Blaze-serien adderar en ny dimension för intuitiva freeriders som vill ha prestanda, men också uppskattar en lekfull och smidig känsla.

Blaze 94 väger endast 1 566 g (@ 179 cm) och är en högpresterande och mångsidig skida för enastående prestanda i nästan alla förhållanden. En 0,3 mm Titanalplatta som är bockad vilket ger en direkt kraftöverföring och bygger snabbt tryck för snabb respons vid kantskifte. Skidans snabbare och mer direkta respons är särskilt välkommen i smal och ojämn terräng – och kräver mindre ansträngning.

Hemligheten ligger till stor del i 3D-radius sidecut som gör att du kan ta både korta och långa svängar, hybrid multilayer träkärna som är en bladning av trä och isocore utgör ryggraden för denna lätta och vridstyva allountain skida! Blaze 94 har även ett elastiskt, gummiartat material i tip och tail och fungerar som en stötdämpare, särskilt i slagiga och spårade förhållanden, vilket gör skidan mer stabil och ger dig full controll.

Blaze är också populär för freeride-touring på grund av sin lätta vikt. Det är därför Völkl erbjuder Smart Glue-skins som är anpassade till varje Blaze-modell. Upplev frihet utan begränsningar och maximal kontroll med Blaze-serien från Völkl. Beställ din idag och upplev en ny dimension av skidåkning!

Ytterligare information

Längd

172, 179, 186

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Völkl Blaze 94 – Griffon 13”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *