K2 Recon 110 MV

4790 kr

Recon-serien är en prisvinnande serie från K2. Det är en pjäxa som längtar efter utmaningar i snön!

Artikelnr: N/A Kategorier: , Etikett:

Beskrivning

Recon-serien är en prisvinnande serie från K2. Det är en pjäxa som längtar efter utmaningar i snön!

Normalt sett är kvalitetspjäxor tunga och klumpiga, men med Recon 110 har K2 lyckats skapa en kraftfull och stabil pjäxa med låg vikt. Om du letar efter kraft, prestanda och låg vikt är det här pjäxan för dig! Den är perfekt när du vill ge järnet i preparerade pister, men också när du ger dig ut i puder/pucklar/mer uppkörd och tung snö i slutet av dagen. Det är en mångsidig pjäxa som svarar när du pressar den utan att vara så styv att du inte kan kontrollera den.

Recon väger endast 1650 gram, vilket är bland de lättaste i sin kategori. Det beror på K2:s Powerlite Shell-teknologi, som är uppbyggd av 4 olika TPU-material. K2 har använt de starkaste materialen där det behövs som mest och lättare material där pjäxan kan vara mjukare. Ingenjörerna har analyserat var pjäxan behöver mest/minst material och tagit bort onödig vikt. Tack vare det lätta TPU-materialet runt vristen är pjäxan lätt att kliva i, men känns ändå stadig när du lutar dig framåt.

Pjäxan har en mängd funktioner, bland annat 4 kraftfulla spännen plus en Booster Cam Strap som flyttar all din energi från smalbenet ner i skidan. Pjäxan har en GripWalk-sula, vilket gör den lätt att gå i, eftersom du får mer vinkel/böj under sulan än i en vanlig pjäxa. GripWalk ger också bra grepp eftersom sulan är belagd med gummi, vilket minimerar risken för halka.

Sist men inte minst har pjäxan en Powerfit Pro Liner (innerstövel) för en tight passform. Pjäxan kommer att sitta tätt runt foten och ge dig bästa möjliga kontroll. Innerstöveln anpassar sig efter din fot, så redan efter 2-3 dagar kommer du att märka ökad komfort och en innerstövel som är formad efter din fot.

Ytterligare information

Stl

26,5, 27,5, 28,5

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”K2 Recon 110 MV”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *