Fischer Ranger 96 – flat ski

8290 kr

Artikelnr: N/A Kategorier: , , Etikett:

Beskrivning

Fischer Ranger 96 är en riktig allround-skida, gjord för att ha roligt i varje åk. Denna skida erbjuder maximal mångsidighet. Detta med en blandning av stabilitet, smidighet samt kraft. Pist eller puder, bra eller dåligt väder, oavsett väder och underlag har du här en trogen följeslagare.

I denna nya Ranger 96 får du mer vridstyvhet samt en längre titanalförstärkning. I åkningen kommer du känna detta genom att den blir mer fartstabil, men framförallt kommer skidan att i en carvingsväng ge dig mer tillbaka en en variant med mindre titanal.

Det som är nytt för hela Ranger-serien är den mer lekfulla tip och tailkonstruktionen, Oavsett vilken Ranger du väljer, får du alltid en skida med härlig freeride-känsla. Denna skida är för dig som är en duktig åkare och vill ha en lekfull skida, men för den skull absolut inte tumma på åkprestandan. Här får du både och!

Integrationen av Flex Cut och Shaped Ti-förstärkning ger imponerande kantgrepp, utmärkt kontroll samt högsta åkkvalitet.

Ranger-serien är resultatet av 30 månaders intensivt samarbete mellan skidåkare, butiksanställda, samt skidingenjörer, detta i syfte att få ut mer av varje dag som spenderas på snö, oavsett förhållanden eller terräng.

Skidorna i Ranger-serien är tillverkade i Europa och har utvecklats med stor vikt på val av råvaror samt användning av återvunnet material för att minimera vår miljöpåverkan. Bra för dig, bra för miljön.

Ytterligare information

Längd

180, 187

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Fischer Ranger 96 – flat ski”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *