Rea!

Elan Ripstick 96 – Attack 14

Det ursprungliga priset var: 9990 kr.Det nuvarande priset är: 8490 kr.

Prisad av både skidtidningarnas teståkare och professionella skidåkare för sin unika kombination av lätt vikt och prestanda, är Ripstick 96 bevisat den ultimata freerideskidan i alla snöförhållanden!

Artikelnr: 1504131 Kategorier: , Etikett:

Beskrivning

Prisad av både skidtidningarnas teståkare och professionella skidåkare för sin unika kombination av lätt vikt och prestanda, är Ripstick 96 bevisat den ultimata freerideskidan i alla snöförhållanden!

Om det fanns en smidighetsindikator för skidor skulle Ripstick 96 slå i taket! En riktig freerideskida som även fungerar som en all-mountain skida för dem som vill ha maximal mångsidighet i backen. Ripstick 96 använder den bästa teknologin och de lättaste materialen, med en modern form som gör den till ett perfekt val för varje dag, på vilket berg som helst. Den är bred nog för att hantera pudersnö, men tillräckligt smal i midjan för att kunna carva i pisten. Med Amphibio-profil för exceptionell manövrerbarhet och kantgrepp, SST-sidoväggar för direkt kraftöverföring, och TNT-teknologi för dynamisk kraft, erbjuder denna prisbelönta skida en silkeslen åkupplevelse oavsett vart dina äventyr på berget tar dig.

Med otaliga utmärkelser har Ripstick 96 etablerat sig som hörnstenen i Elans freeride-kollektion. Nu i sin tredje generation erbjuder Amphibio Profile fortfarande en kompromisslös trio av grepp, återhämtning och manövrerbarhet, med en ännu smidigare och stabilare åkning tack vare den nya Carbon Deck Technology. Kolfiberstänger och kolfiberband är strategiskt placerade längs kanterna för att ge en extremt responsiv och silkeslen åkning med en otroligt låg vikt. Åtkomsten till kraft utan ansträngning och extra vibrationsdämpning förbättras av en ny 3D-trapezform som är förstärkt med miljövänlig och lätt Flax Fiber. Oavsett om du föredrar en bredare fotavtryck för skidåkning på resorten eller söker all-mountain mångsidighet för varierande förhållanden, är Ripstick 96 känt för sin förmåga att förvandla bra tider i backen till fantastiska minnen.

Ytterligare information

Längd

175, 182, 189

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Elan Ripstick 96 – Attack 14”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *